We can BBQ - The Bastard
bastard-we-can-bbq-logo

We’re Bastards so we can BBQ… En jij?

Recepten zijn de invulling van de creatieve geest van de bedenker of schrijver. Dat wil niet zeggen onze recepten de beste recepten zijn. Sterker nog, we dagen je graag uit.

BEAT US!

Pak een recept dat we wekelijks plaatsen en BBQ ‘m een keer volgens onze methode. Als jij vindt dat het anders moet, beter kan, leuker, mooier, spannender of whatever, verbeter dan ons recept en maak kans op mooie prijzen.

Hoe?

Iedere week plaatsen we een fantastisch challenge-recept online. Verbeter ons recept en deel een foto van jouw recept op Facebook en/of Instagram met foto’s, korte beschrijving en natuurlijk met passende hashtags als #bbqchallenge #wecanbbq #thebastardnl.

Wanneer?

The Bastard We Can BBQ-challenge  gaat vanaf 5 maart 2020 om 12:00 uur van start. Elke donderdag om 12:00 zal een nieuwe challenge online worden gezet.

WIN FANTASTISCHE PRIJZEN!

Word jij de eerste echte The Bastard We Can BBQ-Challenger?

Iedere maand roepen we een winnaar uit. Degene die ons recept het best heeft beetgepakt, wint een bijzondere prijs.

Alle maand-winnaars zullen we uitdagen om aan het begin van 2021 te strijden om de ultieme jaarprijs (en de titel, natuurlijk)! 

Stay tuned

Wil je op de hoogte worden gehouden van alles over the Bastard inclusief nieuwe recepten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

.