ST. Jacobs Bacon

Een bekende BBQ-filosoof zei eens: ‘Bacon makes everything better.’ Dat kunnen we alleen maar beamen. het geldt in ieder geval zeker voor deze coquille.

  • Grillen icon
  • Varken icon
  • Vis icon
  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Moeilijkheid:
  • Personen: 4
WHAT TO BUY

16 coquilles

16 plakjes ontbijtspek

gesmolten boter, ghee of olie, om in te smeren

zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak

Verder nodig

4 spiesen

FIRE UP THE BASTARD

Steek de Bastard aan tot 200 graden, direct.

HOW TO COOK

Spoel de coquilles af onder koud water en dep ze droog. Wikkel de plakjes spek om de coquilles heen, zorg ervoor dat een gedeelte dubbel is omwikkeld, en spies de coquilles samen.

Wrijf de coquilles in met de gesmolten boter, ghee of olie en plaats ze op het rooster van The Bastard. Gril elke kant ongeveer 2 minuten.