Spare Ribs Easy smoked

Hmmm, van deze Spare Ribs loopt het water ons al in de mond! Heerlijke easy smoked Ribs vol van smaak met een uitdagende twist door de smaak van rookhout. Smokey Good!

  • Grillen icon
  • Roken icon
  • Varken icon
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheid:
  • Personen: 4
WHAT TO BUY

Voorgegaarde spareribs (1 per persoon),

Santa Maria American BBQ saus.

 

FIRE UP THE BASTARD

Steek je barbecue aan tot ongeveer 180°C, je kan altijd de ribs nog even afgrillen. Plaats het bakje met rookhout direct op de kolen. Verder nodig:

The Bastard Kamado Barbecue

The Bastard One Minute Lighter

Houtskool naar keuze

The Bastard Gloves

The Bastard BBQ Tang

The Bastard rookhout hickory

The Bastard Smoke Generator

The Bastard Spare Rib Rack

Kwastje

HOW TO COOK

Dep de spareribs goed droog met keukenpapier.

Plaats de ribs in het rack en zet deze op de barbecue zodra de Smoke Generator goed aan het roken is.

Smeer de zijkanten van de ribs in met de saus.

Laat de saus goed karamelliseren, dit duurt ongeveer 50 minuten. Duurt het je te lang, grill dan de laatste minuut direct boven het vuur. 

Enjoy!