HOMEMADE PIZZA

Doe eens wat anders met je Bastard en maak je eigen pizza. Je kunt natuurlijk helemaal los gaan en ook het pizzadeeg zelf maken, maar bij wat minder tijd haal je gewoon een kant en klare pizzabodem. Beleg deze met je eigen housemade creatie. Succes verzekert bij jong en oud!

  • Bakken icon
  • https://thebastard.com/app/uploads/2017/06/Vegetable.png icon
  • Bereidingstijd: Kort
  • Moeilijkheid:
  • Personen: 1
WHAT TO BUY

Pizzabodem, en beleg deze naar eigen smaak met bijvoorbeeld 1 ui en 1 tomaat in dunne ringen, (plakjes salami), zwarte olijven, rode paprika, groene peper ringen, 2 theelepels oregano, veel geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicum

FIRE UP THE BASTARD

Zet de ventilatie onder en boven volledig open. Na ruim een half uur wordt The Bastard ́echt heet 350-400 graden. Een pizza bakken kan niet direct op de keramische plate setter omdat de bodem verbrandt. Daarom heb je een pizzasteen nodig.

HOW TO COOK

Beleg de pizzabodem eerst met kaas en vervolgens salami, tomaat en ui ringen en olijven. Doe als laatste paprika, peper ringen en de kruiden erop en de pizza is klaar om the Bastard in te gaan. Besprenkel de pizzasteen met wat bloem en plaats de pizza in the Bastard. Bak de pizza in 4-8 minuten gaar en knapperig opdienen met wat Parmezaanse kaas en basilicum blaadjes. Lekker met een gemengde salade met mozzarella en parmaham. Enjoy!