Masterclasses - The Bastard

The Bastard Masterclasses

Eerst even de verschillende Bastards proberen en proeven?

In Nederland organiseren we verschillende masterclasses op alle niveaus en leer van toppers uit de outdoor cooking wereld alle mogelijkheden van the Bastard. Deze masterclasses vinden plaats in Harlem BBQ Oudeweg 101 2031CC Haarlem.  Voor het actuele programma of aanmelden klik hier

KAMADO BASICS

Bij de masterclass kamado basics leer je alles over the Bastard kamado wat je misschien nog niet wist. Hoe je de kamado razend snel aansteekt, het verschil tussen soorten houtskool, het gebruik van de essentiële accessoires, voedselveiligheid, het beheersen van de temperatuur, gebruik van rookhout en uiteraard de verschillende kooktechnieken als roosteren, stoven, roken, (pizza) bakken en natuurlijk grillen.

USA BBQ

Van de masterclass USA barbecue gaat ons hart sneller kloppen. Low & Slow en Hot & Fast. De Amerikaanse klassiekers in de meest ultieme vorm. Leer hoe je de perfecte brisket, pulled pork, spareribs of spatchcocked chicken maakt. En wat dacht je van de side dishes als de klassieke cole slaw en grilled potato salad. De technieken, achtergronden en barbecue cultuur per staat worden allemaal behandeld. Je leert ook welke rubs en sauzen traditioneel passen bij de gerechten en hoe je ze zelf maakt.

WHOLE COW 

Op de masterclass whole cow gaan we onder leiding van onze slager en chef, met het fantastisch rundvlees werken. Vlees groeit nu eenmaal niet aan een boom, dus de slager neemt een complete koe mee. Tijdens de workshop legt hij uit waar de technische delen vandaan komen. Hij snijdt ze uit, en wij gaan ermee aan de slag tijdens deze bijzondere masterclass waar volop geproefd en lekker gegeten wordt.

WHOLE HOG

Ook is er een masterclass whole hog. Net als bij de koe neemt de slager een compleet varken mee en snijdt de technische delen uit, waar wij mee aan de slag gaan. Ook gaat er een heel speenvarken op de barbecue om ook de bereiding van het complete varken te demonstreren. Proef de pure smaak van whole hog een echte ervaring is.

X

Stay tuned

Wil je op de hoogte worden gehouden van alles over the Bastard inclusief nieuwe recepten?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

X