Goede voornemens

Als rasechte Bastard heb jij gedurende de feestdagen natuurlijk in weer en wind gestaan om jouw kamado perfect op temperatuur te houden voor een sappige grill of steamy veggies. Dat de witte kerst vooral bij een droombeeld bleef en je door het zachte winterzonnetje gewoon op je flipflops je achtertuin in kon maakt het een stuk minder heldhaftig, maar de toewijding werd geloofd en geprezen door je gasten. Want als er iets op tafel moet komen bij jou thuis is alleen het beste goed genoeg. Vandaar dat er zelfs werd gesproken over een 4e kerstdag – bij jou thuis.

Dit gaf jou de kans om je verzameling recepten eens even goed te testen. En vooral ook om weg te komen van dat gezever over het afgelopen jaar en alle goede voornemens. Jawel, meer bewegen en vaker stilstaan. Achter de Bastard natuurlijk. En méér roken. Want die momenten voor jezelf, starend in die zwarte bol gaven precies het inzicht wat je nodig hebt.

Goede voornemens. Het is een beetje als Frank de Boer die een penalty neemt. Of de kapitein van een rondvaartboot. Uiteindelijk eindig je toch weer waarmee je begon. Daarom doet een Bastard niet aan voornemens. Een Bastard houdt controle. Met alle upgrades voor de Bastard 2019 wordt het een nog groter genot om precies te doen waar jij zin in hebt.

Want dat is wat een Bastard voor je kan doen. Klinkt dit je niet bekend in de oren en ben jij dit jaar stiekem toch weer gewoon achter de gourmet gekropen. Misschien heb je wel een goed voornemen? Dan ben je nog niet helemaal een Bastard. Schrijf je dan in voor een van onze Masterclasses. Join the club en bereid je alvast voor op de kerst 2019.