De BBQ trends van 2017

Onlangs vierden we met B-Day de opening van het BBQ seizoen.

Alles gereed maken om weer te gaan BBQen en volop te genieten alle lekkere gerechten die je op de grill klaar kunt maken. Een mooi moment om even stil te staan wat de meest bijzondere BBQ-trends voor dit jaar zijn:   

  • We gaan steeds culinairder BBQ-en! Mooier vlees, betere kwaliteit en meer variaties ook in bijgerechten en sauzen.
  • Schelpdieren op de BBQ wordt helemaal hot. Denk aan oesters, scheermessen maar ook mosselen kan prima op de BBQ.
  • Waarom wachten met de BBQ aansteken als je er ook je ontbijt op klaar kunt maken. Breakfast BBQen wordt een nieuw fenomeen!  
  • Vega barbecueën komt opzetten denk aan biologische groenten of vegaburgers.
  • Brisket meat, razend populair in Texas, gaan we hier steeds vaker op de BBQ zien. Een schitterend stukvlees waar de echte BBQ-er mee kan scoren.

 

Allemaal BBQ trends die het BBQen nog leuker en lekkerder maken nu iedereen weer massaal het vuur gaat aansteken om helemaal te genieten van buiten koken.

The Bastard