Goede voornemens

Als rasechte Bastard heb jij gedurende de feestdagen natuurlijk in weer en wind gestaan om jouw kamado perfect op temperatuur te houden voor een sappige […]

Joost Bekkers: Special Ribeye

Special Ribeye 6 personen Ingrediënten: Ribeye: Ca. 500 gr Black Angus Ribeye aan één stuk met mooie vetverdeling Olijfolie Peper Zout (Maldon) Ui crème: 8 […]

Tjal Oosterveld: Liefmans Cherry Ribs

Liefmans cherry ribs Op basis van 2 paar Spareribs Benodigdheden: een bbq 2 Spareribs (naturel natuurlijk) Scheut olijfolie 2 chunks rookhout (cherry en/ of appel) […]

Wat is dat nu eigenlijk, een kamado?

Een kamado is een soort bolle houtoven, gemaakt van hitte- en weerbestendig aardewerk. Het idee en ontwerp van een kamado gaat duizenden jaren terug met […]

BBQ extra gezond!

Barbecueën is eigenlijk de meest pure vorm van eten bereiden. Wil je heel gezond barbecueën dan vraagt dat specifieke gerechten en ingrediënten. Benieuwd naar een […]