Laden Workshops

« Alle Workshops

Gegevens

Datum:
13 november
Tijd:
17:30 - 21:00
Website:
https://www.intratuin.nl/winter-bbq-masterclass.html

Locatie

Intratuin Weert
Roermondseweg 147
Weert, Limburg 6004 PC Nederland

Organisator

The Bastard

Winter BBQ Masterclass Intratuin

13 november | 17:30 - 21:00

Samen met Intratuin organiseert The Bastard in november en december professionele Winter BBQ Masterclasses! In één avond maak je kennis met chefwaardige technieken, winterse smaken en werk je aan mooie recepten. Je gaat zelf aan de slag met de allerbeste producten van een rijk gevulde Grazing Table en je wordt begeleid door professionele grillmasters. Natuurlijk op een winterbestendige keramische BBQ van The Bastard. Idee voor het (kerst)diner?

 

Wil jij deze winter iedereen verrassen met professionele grill skills en een buitengewoon(kerst)diner? Daag jezelf uit en reserveer direct een plek in onze Winter BBQ Masterclass. Ongeveer een week voor aanvang ontvang je van ons een mail met de laatste info. Ook ontvang je dan een lijst met alle producten van de rijk gevulde Grazing Table. Zo kun jij vóór de BBQ masterclass alvast een onvergetelijk (kerst)diner samenstellen. Onze grillmasters denken tijdens de avond natuurlijk graag met je mee!
Ook zullen we een pronkstuk voorbereiden en vertellen hoe we tot dat eindresultaat zijn gekomen. Met een groep van ca. 20 deelnemers, is er voldoende tijd voor onze grillmasters om ook jou te begeleiden. Voor € 75.- p.p. krijg je een compleet verzorgde avond met een winters tintje, de allerbeste ingrediënten van onze Grazing Table, een gratis The Bastard BBQ Beanie en een goodiebag.

VOOR WIE IS DE MASTERCLASS BEDOELD?
De masterclass is speciaal bedoeld voor de meer ervaren BBQ-ers, die hun grill skills willen perfectioneren.

Tickets hier