Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Deze workshop is voorbij

Gegevens

Datum:
10 augustus
Tijd:
13:00 - 16:30
Kosten:
€79,95
Workshop Categorie:

Locatie

HarlemBBQ
Oudeweg 101
Haarlem, 2031 CC Nederland
+ Google Maps

Organisator

The Bastard

Kamado Beer and Bites

10 augustus | 13:00 - 16:30

€79,95
Als je zo’n prachtige kamado thuis hebt staan kun je er natuurlijk donder op zeggen dat elke feestje bij jou knallend gevierd gaat worden. Maar wat tover je uit de bol als er een gezellige groep vrienden op bezoek komt? In deze workshop leer je hoe je de lekkerste happen kunt maken voor bij de borrel.

 

 In deze 3,5 uur durende workshop leer je ook alles over het werken met een kamado. Dat begint uiteraard met hoe je de kamado aansteekt met zo’n handige one-minute lighter. Doe je dit op één punt, of juist op meerdere punten? Leer ook het verschil in soorten houtskool en hoe je goed de temperatuur van The Bastard kan beheersen.

Door een veelheid aan recepten leer je verschillende kooktechnieken, het gebruik van rookhout en het nut van essentiële accessoires.

Wat je kunt verwachten?

  • Tijdens de 3,5 uur durende workshop ga je onder leiding van een ervaren kamado chef de lekkerste gerechten maken. Je gaat dus zelf aan de slag.
  • De workshop wordt gegeven op The Bastard en biedt meer dan genoeg informatie en plezier voor iedereen die van lekker eten en barbecueën in het algemeen houdt.
  • Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd. Gegarandeerd dus dat je honger wordt gestild.
  • Om iedereen ook zelf aan de slag te kunnen laten gaan, met voldoende aandacht en tijd, is er bij deze workshop plaats voor maximaal 20 personen.

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit workshop reeds is begonnen/voorbij is.