Laden Workshops

« Alle Workshops

  • Dit workshop is voorbij.

Gegevens

Datum:
11 juli 2019
Tijd:
17:00 - 21:00
Kosten:
€79,95
Workshop Categorie:

Locatie

HarlemBBQ
Oudeweg 101
Haarlem, 2031 CC Nederland
+ Google Maps

Organisator

The Bastard

Grate Goods

11 juli 2019 | 17:00 - 21:00

€79,95

Workshop Navigatie

Tijdstip Donderdag
Start: 17:00 uur
Einde: 21:00 uur

Bij Grate Goods beheersen ze de kunst van low & slow met de grootste finesse. Ze laten zich dan ook graag uitdagen op internationale wedstrijden en zijn nog steeds regerend wereldkampioen ‘whole hog’. Het mooie van barbecueën is dat je echt back to basics gaat. Terug naar de essentie van goede producten, houtvuur en tijd. Zijn drie tips zijn: temperatuur, temperatuur, temperatuur.

Om wedstrijden te winnen ontwikkelde ze zelf de mooiste rubs, sauzen en allbrines. Ontdek alle geheimen van de kampioenen. Uiteraard leer je ook alles over de Bastard. Na deze workshop kan jij verder schitteren met nieuwe recepten. Sounds great?

 

Locatie: HarlemBBQ Oudeweg 101, 2031 CC Haarlem

Wat kun je verwachten?

  • Verwacht niet een cursus waar je alleen maar langs de zijlijn staat, er wordt vooral veel zelf gekookt en uiteraard ook geproefd!
  • De workshops worden gegeven op onze kamado’s, maar bieden ook meer dan genoeg informatie en plezier voor iedereen die van lekker eten en barbecueën houdt.
  • Tijdens de 3 ½ uur durende workshop ga je onder leiding van één van Nederlands meest ervaren kamado chefs de lekkerste recepten maken.
  • Je wordt ontvangen met koffie of thee.
  • Bij elke workshop ontvang je 3 consumpties wellke je tijdens de barbecue workshop kunt inruilen (bier, wijn).
  • Alle gerechten die worden bereid, worden daarna ook geproefd (dus opgegeten :)) Maak dus niet al te grote eetplannen na een workshop.
  • Om iedereen voldoende aandacht en tijd te geven is er per workshop plaats voor maximaal 20 personen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om voor groepen een barbecue workshop aan te bieden. Wij hebben in onze workshopruimte plaats voor een groep tot 20 personen.

De barbecue workshops zijn zeer geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje, en voor kookclubs. Ook is het mogelijk om workshops op locatie te geven.

Tickets

Tickets are not available as this workshop has passed.